Leerling-chauffeur heeft £ 4.600 uitgegeven om te leren rijden vanwege een pandemische achterstand

Spread the love

Door de pandemie is er een achterstand ontstaan ​​bij het annuleren van rijexamens. Theorie- en praktijktests werden in het VK opgeschort vanwege de lockdown-regels en er blijft een achterstand bestaan. Leerling-chauffeurs in het VK kampen nog steeds met de grootste achterstand voor rijexamens die ooit zijn gezien, aangezien duizenden proberen een testslot te boeken.

 

Als gevolg van de wachttijd tussen het boeken van een toets en het afleggen van een toets, zouden leerlingen moeten uitwijken voor extra en onnodige rijlessen. Jennifer Madrell, 26, uit High Pittington in Durham, zei dat ze duizenden ponden heeft uitgegeven om te leren autorijden – bijna vier keer meer dan de gemiddelde kosten.

 

 

Pandemie

De pandemie heeft geleid tot meerdere annuleringen van tests en de achterstand heeft een belangrijke rol gespeeld bij het opdrijven van de kosten, waarbij Jennifer ongeveer 55 extra lessen heeft betaald, ondanks dat ze klaar is voor de test.

 

“Ik ben er kapot van hoe de dingen zijn verlopen, de kosten zijn echt begonnen op te lopen en ik heb veel van de dingen die ik leuk vind moeten opofferen, zoals uitgaan om vrienden te zien,” zei ze. Taxi theorie halen is mogelijk online. “Alles wat niet noodzakelijk was, heb ik moeten bezuinigen, wat echt niet gemakkelijk was.

 

“Er zijn een aantal keren geweest dat ik dacht: ik moet het gewoon verknoeien, maar dan herinner ik me al het harde werk dat ik tot nu toe heb gedaan. Ik kan het gewoon niet verloren laten gaan. In staat zijn om te rijden zal geeft me zoveel meer vrijheid en zal me zeker helpen bij het vinden van een baan.

 

Duikinstructeur

“De afgelopen weken waren absoluut de moeilijkste voor mij. Ik heb echt moeite om een ​​nieuwe duikinstructeur te vinden omdat ze allemaal volgeboekt zijn en de wachtlijsten vier maanden lang zijn. Het is echt een moeilijke positie om in te zitten, maar ik Ik probeer gewoon positief te blijven.”

 

Met een gemiddelde van £ 31,15 per les in 2021, is dat een extra uitgave van £ 249,20 voor Britse studenten over de hele linie. Bijna een derde (32%) van de leerlingen schat dat ze tien tot negentien extra lessen zullen nemen, wat zou kunnen kosten tussen £ 311,50 en £ 591,85.

 

Terwijl ongeveer een op de tien (8%) zegt dat ze meer dan 20 nodig hebben om door te leren terwijl ze wachten op een test, die meer dan £ 623 kan kosten. Direct Line, dat de slagingspercentages analyseerde, schat dat ongeveer 520.000 automobilisten het afgelopen jaar hun examen zouden hebben gehaald als ze het hadden kunnen halen.

 

Het zei dat wanneer deze worden toegevoegd aan 750.000 leerling-bestuurders die doorgaans hun examen per jaar halen, dit betekent dat bijna 1,3 miljoen mensen komend jaar hun examen kunnen halen. Rijexaminatoren waren van plan om te staken over voorstellen om het aantal examens dat ze afleggen te verhogen.

 

Zelfrijdende auto’s mogen op Britse snelwegen, openbaart regering walesonline

Leden van de vakbond voor openbare en commerciële diensten (PCS) zouden deze week 48 uur weglopen, maar er werd aangekondigd dat de actie werd opgeschort na constructieve gesprekken met het senior management over de belangrijkste eisen over plannen om het aantal dagelijkse autoritten te verhogen. testen van zeven tot acht.

 

De vakbond zei een garantie te hebben gekregen dat de introductie van een achtste dagelijkse test voor minimaal 12 maanden wordt geschrapt. In een reactie op het onderzoek en de impact die dit heeft op leerlingen, zei Crispin Moger CEO bij leerling-chauffeursverzekeraars, Marmalade:

 

“De pandemie heeft een negatieve impact gehad op leerling-chauffeurs, waaronder veel jonge mensen die ook veel verder zijn getroffen. Motor theorie oefen examens is mogelijk. Ons laatste onderzoek laat zien hoe de nasleep van de pandemie zich blijft verslechteren. financiële middelen voor leerlingen en hun gezinnen.

 

“De samengestelde achterstand betekent dat studenten die klaar zijn voor een examen geen testplek kunnen bemachtigen en dus moeten doorgaan met extra lessen, meer verzekeringen en in sommige gevallen een herkansing van een verlopen theorie-examen.”

 

Uit het onderzoek bleek ook dat 77% van de leerlingen de extra kosten van lessen noemt als de grootste frustratie van de achterstand, gevolgd door de noodzaak om op familie en vrienden te vertrouwen om te rijden (71%).

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.