Reizen en de voordelen ervan

Spread the love

Om welke reden moeten we reizen? Waarom wordt het steeds belangrijker dat we af en toe onze huidige omstandigheden veranderen en buiten ons land reizen? Waarom is het in sommige gevallen een noodzaak voor ons enthousiaste welzijn om te reizen?

De betekenis van reizen wordt door veel individuen gekleineerd. Reizen is niet alleen leuk, boeiend en aangenaam. Met onze huidige manier van leven en werkomstandigheden is reizen een alternatief overstijgen. Het is iets anders dan een leuke tijd hebben. Zoals Augustinus van Hippo zei: “De wereld is een boek en de individuen die niet reizen, lezen maar één pagina.” Â € ¨ Tijdens het maken van een reis kun je dingen doen die je normaal gesproken niet doet. Als je reist, ga je in de open lucht en ben je weg van pc’s en tv’s en zul je waarschijnlijk opgaan in verschillende individuen en samenlevingen. Individuen reizen om verschillende redenen. Enige beweging alleen ter vermaak en om mooie herinneringen op te doen. Anderen reizen als bijbelang. Reizen kan een ontsnapping zijn, weg van de razende snelheid van het leven in grote stedelijke gemeenschappen. Een beweging om te veranderen en te bewegen, zoals Robert Louis Stevenson zei: “Ik waag het erop om nergens heen te gaan, maar om te gaan. Ik reis voor het welzijn van beweging”. Een paar groepen willen graag profiteren van verschillende samenlevingen, zoals Mark Twain zei: “Reizen is dodelijk voor vooringenomenheid, dogmatisme en onverdraagzaamheid.” Reizen biedt het individu de kans om te vinden, te onderzoeken en het belevingsgevoel te voelen.

Talloze individuen over de hele wereld ontdekken de voordelen van beweging in de mate dat de reisindustrie wereldwijd aan het groeien is en een van de belangrijkste heilzame gebieden in de wereldeconomie heeft gekregen. Geen grote verrassing dat beweging zich stap voor stap ontwikkelt. Volgens cijfers verspreid door de World Travel and Tourism Council WTTC, ontwikkelde de wereldreisindustrie zich met 3% in 2012, en droeg 6,6 biljoen dollar bij aan het mondiale BBP door een onmiddellijk en omslachtig effect. In 2012, zonder precedent voor de geschiedenis, kwamen de wereldwijde reizigersverschijnselen uit op 1,035 miljard.

Leave a Reply

Your email address will not be published.